Jäsenyys ja tuotteet

Sukuseuran varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä jokainen
18 vuotta täyttänyt henkilö, joka isän tai äidin puolelta on sukuun kuuluva tai on avioliiton kautta siihen liittynyt.

Sukuseuran jäsenet hyväksyy seuran hallitus.

Jäsenellä on oikeus erota sukuseurasta ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla eroamisesta seuran kokouksessa.

Varsinaisilta jäseniltä perittävän liittymis- ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Seuran hallitus voi myöntää vapautuksen jäsenmaksusta iän, sairauden tai muun vastaavan syyn aiheuttaman maksukyvyn heikentymisen perusteella.

Sukuseuran ainaisjäseneksi katsotaan jäsen, joka yhdellä kertaa suorittaa jäsenmaksun kymmenkertaisena.

Sukuseuraan liittyminen tapahtuu täyttämällä oheinen hakemus ja palauttamalla sen sihteeri Virve Pramille kaavakkeessa mainituilla tavoilla. Virve Prami ilmoittaa asianomaiselle hallituksen kokouksen jälkeen hänen tulevan jäsennumeronsa.

sukuseuran_jasenhakemus

Vuosikokouksessa 13.09.2014 vahvistettiin sukuseuran jäsenmaksuksi 20€/perhe ja se maksetaan seuran tilille:
Nordea FI45 1745 3000 0824 71.

Jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on mahdollisuus  saada jäsenkirjeensä sähköpostin liitetiedostona (skannattuna pdf-muodossa), ilmoittamalla asiasta sihteeri Virve Pramille virve.prami@pp.inet.fi. Toivomme, että mahdollisimman moni jäsenistämme suostuisi tähän.

Sähköiset jäsenkirjeet lähetetään peitetysti, jolloin  sähköpostiosoitteenne eivät tule leviämään muiden jäsenten tietoisuuteen.

Toimintansa tukemiseksi seura voi ottaa vastaan testamentattua tai lahjoitettua omaisuutta, perustaa rahastoja sekä asianomaisella luvalla järjestää varainkeräyksiä ja arpajaisia. Seura voi myös omistaa toimintansa kannalta tarpeellisia kiinteistöjä.

 

TUOTTEET

Sukuseuralla on myynnissä seuraavia Hakkaraisten sukuvaakunalla varustettuja tuotteita ja niiden ostaminen edellyttää sukuseuran jäsennyyttä.

Hakkaraisten isännänviiri 4 Hakkaraisten isännänviiri 3 Hakkaraisten isännänviiri 1

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Isännänviiri (8 metrin lipputankoon) à 60 €

 

 

Hakkaraisten standaari. 2 Hakkaraisten standaari. 1jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Pöytästandaari à 30 €
  • Pertti Hakkaraisen tutkielma Hakkaraisten nimen ja suvun alkuperä à 10 €

Postituksen yhteydessä hintoihin tullaan lisäämään toimituskulut, jotka ovat Isännänviirin ja Pöytästandaarin osalta 12 € sekä Hakkaraisten nimen ja suvun alkuperän osalta 6 €.

Tuotteita voi tilata sihteeri Virve Pramilta sähköpostitse virve.prami@pp.inet.fi tai puhelimitse numerosta 041 537 0545.

UUTUUTENA: Hakkaraisten sukuseuran vaakunalla varustettu, hyvänlaatuinen ja konepestävä muki, jonka hinta on 14 euroa + postituskulut. Mukeja voi tilata puheenjohtaja Heikki Hakkaraisen kautta joko puhelimitse 040 824 5959 tai sähköpostitse palojoki98(at)gmail.com